Lavpris Ski Sokker innkjøp,Den sterkeste rookien i CHINESE BASEBALL ASSOCIATION

Den sterkeste rookien i CHINESE BASEBALL ASSOCIATION

2023-03-11 05:20

sports socks

Om kvelden 9. mars, i den tredje ordinære sesongen avKINESISK BASEBALLFORBUND, kampen mellom Nanjing Tongxi og Zhejiang East Sunshine var veldig spennende! De to lagene kjempet i tre og en halv time. Etter tre overtidskonkurranser beseiret Nanjing endelig motstanderne på Mount Wutai Stadium med 135-131 poeng. Blant dem scoret Lin Wei, en 19 år gammel ung spiller fra Tongxi-laget, 39 poeng i kampen, som kan sies å være apoteosen til det første slaget!

basketball socks

Med 1 minutt og 22 sekunder igjen av kampens fjerde kvarter brukte Tongxi-laget 12 sekunder på å angripe. Lin Wei slo et trepoengsskudd, og så slo Lin Wei et nytt trepoengsskudd 48,3 sekunder før slutt. Peterson, den utenlandske spilleren til Tongxi, slo et nesten utlignet trepoengsskudd på de siste 2,6 sekundene. Til slutt fikk de to sidene 89-89 i ordinær tid og gikk inn i overtiden.

Risheng socks

På overtiden var det nesten utelukkende Lin Weis personlige prestasjon. På den fem minutter lange overtiden laget Lin Wei fire trepoengsskudd og scoret 14 poeng fra to straffekast. Spesielt i siste minutt, fra 32,7 sekunder før slutt til 14,5 sekunder, i en kort periode på 18,2 sekunder, slo Lin Wei 3 3-poengere på en overnaturlig måte, og hjalp mirakuløst Tongxi med å tegne medØstsolskinn en gang til.

Med de to 3-poengere i siste øyeblikk av fjerde kvartal, slo Lin Wei seks 3-poeng og scoret 20 poeng på mindre enn seks minutter. Alle fansen på Mount Wutai Stadium ropte"MVP!"til Lin Wei!"! Det minner folks minne om Tracy McGrady-tiden.

Til slutt varer spillet tre ekstra timer. Lin Wei scoret høyest 39 poeng, og trepoengsskuddet var 6 av 7. Jeg må si at Lin Wei spilte en superstjerneprestasjon i denne kampen. For tiden er Lin Wei bare 19 år gammel, og fremtiden er ubegrenset!

Beijing Risheng Socks vil bringe bestselgeren sportssokker (frottésokk), gjelder også gå sokkerjaktsokkerløpesokker (sommerløpesokk)sykkelsokker (sykkelsokk)trekking sokker, i tillegg til funksjonelle sokkerkompresjonssokkersunne sokker. Dette sokker produsent spesielt tilbud vintersport sokker som vinter løpesokker (Vinterløpesokk)dobbeltlags løpesokkerpolstrede skisokkerbrede leggskisokkervinter sykkelsokker (fabrikk for sykkelsokker om vinteren), isfiske sokker (isfiske sokker fabrikk). Det er en profesjonell kvalifisert polstret skisokkerfabrikk, isfiskesokkfabrikk og vintersykkelsokkerfabrikk.

Få siste pris? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)