Lavpris Ski Sokker innkjøp,Beijing Halvmaraton 2023 ble avholdt med suksess

Beijing Halvmaraton 2023 ble avholdt med suksess

2023-04-18 05:20

double layer running socks factory

Etter intens konkurranse, i herregruppen, vant den kenyanske atleten BRIAN KWEMOI KIRUI mesterskapet på 59:37 sekunder, Yang Kegu vant nummer to på 1 time, 03:41 sekunder, og Peng Jianhua vant tredjeplassen på 1 time, 05 :08 sekunder.

marathon running socks

I kvinnegruppen vant Liu Min mesterskapet på 1 time, 11 minutter og 07 sekunder, Xia Yuyu vant nummer to på 1 time, 13 minutter og 14 sekunder, og Xu Bingjie vant tredjeplassen på 1 time, 13 minutter og 35 sekunder.

Dobbeltlags anti-blemme løpesokker

running socks manufacturer

2023 markerer 67-årsjubileet for etableringen av Beijing International Long Distance Running Festival. I 1956 ble Beijing Victory Cup Round the City Race grunnlagt, som var det største masselangdistanseløpet i Kina på den tiden. Året etter ble den omdøpt til Beijing Spring Festival Round the City Race. Etterpå utvidet omfanget av konkurransen seg gradvis, og organiseringen og ruten for konkurransen gjennomgikk flere justeringer. I 2007 ble den offisielt omdøpt til Beijing International Long Distance Running Festival. I 2016 ble konkurransen oppgradert til halvmaraton.

Siden starten av registreringen 15. mars har mer enn 50 000 personer fra 27 land og regioner som Kina, Frankrike og Brasil deltatt i registreringsprosessen. Blant dem står mannlige spillere for 74 % og kvinnelige spillere for 26 %.

Fra 13. april til konkurransedagen har organisasjonskomiteen satt opp et sponsormerkepromotering og utstillingsaktivitetsområde og et bedriftsutstillerområde på sørsiden av målområdet. I tillegg til arrangementssponsorene, inviterte vi også høykvalitetsbedrifter i byen og idretter rundt industriledelsesbedrifter til å delta aktivt, tilby praktiske forbruksmetoder for det store antallet deltakere, fremme integrert utvikling av"sport+forbruk", organisk kombinere sportsarrangementer med kommersielle aktiviteter, og ytterligere stimulere potensialet til nasjonalt sportsforbruk.