Lavpris Ski Sokker innkjøp,Djokovic beseiret Hulkac 3-1 og gikk videre til kvartfinalen i Wimbledon for 14. gang, og vant 25 Grand Slam-kamper på rad.

2023-07-11 05:20

I den første kampen klarte ingen av sidene å bryte motstanderens serve. I den syvende omgangen tok Hulkacs en 6-3 ledelse på ett tidspunkt. MenDjokovicscoret 5 poeng på rad, snudde 8-6 og vant syv omganger, og vant dermed det første settet knepent.

tennis socks

I det andre settet klarte ikke begge sider å bryte. I den 8. omgangen møtte Hulkacs en desperat 0-40 serve, men han reddet deretter fire breakpoeng og reddet serven sin med suksess. I det andre settet kom han også inn i den syvende omgangen. I den syvende runden var konkurransen mellom de to sidene veldig intens.Djokovicscoret 2 poeng på rad etter uavgjort 6, vunnet ytterligere syv omganger og fått en ledelse på 2 sett. På grunn av det sene været ble kampen utsatt en dag.

sport socks

Tennissokker/Sportsokker

running sock

I det tredje settet, som ble utsatt med én dag, brøt ikke begge sider igjen i de første 11 omgangene. Men i 12. omgang, i serven detDjokovicmåtte beskytte, ga han Hulkacs to pausepunkter. Selv omDjokovicreddet en, ble han til slutt brutt for første gang i hele kampen, og Hulkacs dro tilbake et sett 7-5.

I det avgjørende fjerde settet,Djokovicendelig forbedret formen. I 7. omgang, etter å ha gått glipp av 2 pausepunkter,Djokovicinnkasserte til slutt det tredje pausepunktet, og fullførte sin personlige første pause i spillet. Etter den påfølgende vellykkede garantien,Djokovictok ledelsen 5-3. Til slutt,Djokovicvant det fjerde settet 6-4, og eliminerte dermed Hulkac 3-1 og gikk videre til kvartfinalen.Djokovichar oppnådd seks seire på rad mot Hulkacs og er fortsatt ubeseiret den dag i dag.

sport socks

Dette er 14. gang iDjokovickarrieren til at han har kommet seg til Wimbledon-kvartfinalen, likt Connors og rangert som nummer to i historien. Og dette er også hans 32. seier på rad i herresingle i Wimbledon, og hans 25. seier på rad i Grand Slam. I neste runde av konkurransen,Djokovicskal konkurrere med den russiske stjernen Rublev om en plass i semifinalen.